Tuinhier Stekene

Trending

Latest Posts

Tags

Photostream

Nieuwsbrief

Mooiste voortuin 2017

Elk jaar beloont de gemeente Stekene enkele van haar inwoners die een bijzondere inspanning hebben gedaan om hun huis of voortuin te voorzien van een bloemenpracht. En wanneer de winnaar een lid van onze Tuinhier vereniging is, staan we daar graag even bij stil.

Dit jaar sleepten onze leden Herman Linthout en Annita Colman de eerste prijs in de wacht in de bebloemingswedstrijd van de gemeente Stekene. Zij mogen dan ook een jaar pronken met de mooiste voortuin van onze gemeente.

Herman en Annita zijn natuurlijk geen onbekenden in onze vereniging en het was voor ons dan ook geen verrassing dat het hen vroeg of laat wel eens zou lukken om deze titel te winnen. Met de bloemenpracht in hun voortuin fleuren zij elk jaar opnieuw een beetje het straatbeeld op. Het is zoals steeds genieten van de prachtige rozen en de weelderigheid van de geraniums. Samen met een elegante waterpartij de blikvangers van deze bekroonde voortuin.

We zijn uiteraard bijzonder trots op deze prestatie en we wensen van onze kant Herman en Annita dan ook te feliciteren met hun "mooiste voortuin van Stekene"


Reacties

Nog geen reacties op dit artikel


Reageer

-->